23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı | Hemşirelik | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı

(HKÜ) Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü ve Gaziantep Çocuk Hastanesi tarafından ortak düzenlenen etkinlikte üniversiteli stajerler, hasta çocuklarla birlikte 23 Nisan’ı kutladı.
Çocuk hastanesinde staj gören Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü öğrencileri, düzenledikleri etkinlikte, hastanede yatan çocuklar ile birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı. Palyaço kostümü giyen üniversite öğrencilerine yoğun ilgi gösteren çocuklar, yüzleri boyatarak, keyifli zaman geçirdi. Çeşitli figürlerdeki palyaço kostümleri giyen üniversiteliler, müzik eşliğinde hastanede yatan çocukların odalarını tek tek gezerek çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Ardından ise Harley Davidson Motorcu grubunun motor gösterisi düzenlendi.