Hemşirelik Bölümü 1. Sınıf Öğrencileri ile 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılına "Merhaba" | Hemşirelik | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

Hemşirelik Bölümü 1. Sınıf Öğrencileri ile 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılına “Merhaba”

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Hemşirelik Bölümü’nü kazanan 1. sınıf öğrencileri ile Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nermin OLGUN koordinatörlüğünde öğretim üyeleri ve 4. sınıf öğrencileri oryantasyon programı kapsamında tanışma  toplantısında bir araya geldi. Tanışma toplantısı kapsamında 4. sınıf öğrencileri eğitim-öğretim süreçleri boyunca gözlemleri ve ERASMUS+ öğrenci değişim programına katılan öğrencilerin süreç ile ilgili deneyimleri ve öğrenci toplulukları hakkında bilgilendirme yapıldı.