BENEFITS Erasmus+ AB Projesi Kapsamında Eğitim Başvurusu! | Hemşirelik | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

HEMŞİRELİK

BENEFITS Erasmus+ AB Projesi Kapsamında Eğitim Başvurusu!

2019-1TR01-KA203-076879 nolu “Better and Effective Nursing Education for Improving Transcultural Nursing Skills (BENEFITS) Erasmus + AB Projesi kapsamında Temmuz 2021’ de bir hafta süre ile Macaristan Debrecen Üniversitesin’ de, bölümümüz öğrencilerinin de dahil olacağı eğitim programı planlanmaktadır. Bu eğitime katılabilmesi için HKÜ SBF Hemşirelik Bölümü 3. ve 4. sınıf öğrencilerinden dört asil, dört yedek öğrenci belirlenecektir.
Programa başvurmak isteyen öğrencilerin aşağıdaki koşulları sağlaması gerekmektedir. Başvurular Hemşirelik Bölümü öğretim üyesi ve proje yürütücüsü Doç. Dr. Betül TOSUN ve Dr. Ezgi DİRGAR’ a mail yoluyla 05-10 Mayıs 2021 tarihleri arasında yapılacaktır. Başvuru yapan öğrenciler ile online görüşülecektir.

Başvuru Koşulları
1. Yökdil, YDS, TOEFL, İELTS sınavlarından geçerli not almak ( En az D seviyesi)
2. 1. Koşulu sağlayan aday olmaması durumunda Mesleki İngilizce I-II ya da İngilizce I,II,III,IV lisans derslerinden en az ikisinin BA ve üzeri not ortalamasında olması (Transkripte belgelemek kaydıyla)
Not 1: Öğrencilerin yol ve konaklama masrafları proje bütçesinden karşılanacaktır.
Not 2: Başvuru mailinde pasaport durumlarını (var/yok) ve varsa pasaport geçerlilik süresinin bildirilmesi gerekmektedir.

İletişim için;
Doç. Dr. Betül TOSUN betul.tosun@hku.edu.tr